Restauració de façanes i rehabilitació d’edificis

  HOME · CATALÀ · CASTELLANO
Home

Empresa Innova


Àmbits
d'actuació


Reforços estructurals


Projectes realitzats


Informació d'Interès


Contacte i Ubicació


Innova Restauracio de façanes, restauracio edificis Barcelona Sabadell Sitges Sant Cugat del Valles, Terrassa, Molins de Rei, Castelldefels ... Innova Restauracio de façanes, restauracio edificis Barcelona Sabadell Sitges Sant Cugat del Valles, Terrassa, Molins de Rei, Castelldefels ... Innova Restauracio de façanes, restauracio edificis Barcelona Sabadell Sitges Sant Cugat del Valles, Terrassa, Molins de Rei, Castelldefels ... Innova Restauracio de façanes, restauracio edificis Barcelona Sabadell Sitges Sant Cugat del Valles, Terrassa, Molins de Rei, Castelldefels ... Innova Restauracio de façanes, restauracio edificis Barcelona Sabadell Sitges Sant Cugat del Valles, Terrassa, Molins de Rei, Castelldefels ...
 

Notícies

Destacades

Demani´ns pressupost sense compromís, y rebrà finançament a mida 15/07/2016

Demani´ns pressupost sense compromís, y rebrà finançament a mida
 


Benvinguts a innova

Rehabilitació integral d'edificis


Innova Sant Quirze SL, empresa ubicada al centre de Barcelona, es dedica a la restauració de façanes, rehabilitació integral d’edificis siguin quines siguin les seves patologies, manteniment i obra nova. Oferim un servei integral, de primera qualitat, amb els materials més innovadors del mercat i amb certificats de garantia tant dels materials com de la mà d’obra.

El nostre àmbit d’actuació és tant a nivell privat com d’obra pública. Realitzem reforços estructurals, impermeabilització de cobertes, aïllament tèrmic de façanes, rehabilitació de patis de llum, projecció d’acabats (morter monocapa, acrílic i estuc de calç), instal·lació d’ascensors, rehabilitació de baranes , miradors, instal·lacions d’aigua, gas, llum, substitució i ancoratge de pedres, reparació de forjats de terrasses, vestíbuls, pàrquings, pintura industrial i decorativa, treballs verticals, en definitiva tot el que la finca necessiti.


         

Innova St. Quirze, S.L. · Passeig de Gracia, nº 95, 5e 1ª - 08008 Barcelona · 93 007 32 18 · 675 01 00 04
info@innovarestauracio.com · Nota Legal · Política de privacitat · Política de Cookies · Mapa Web


Error, titwebx

Configuració de cookies