Restauració de façanes i rehabilitació d’edificis

  HOME · CATALÀ · CASTELLANO
Home

Empresa Innova


Àmbits
d'actuació


Reforços estructurals


Projectes realitzats


Informació d'Interès


Contacte i Ubicació


Innova Restauracio de façanes, restauracio edificis Barcelona Sabadell Sitges Sant Cugat del Valles, Terrassa, Molins de Rei, Castelldefels ...
   Accepta el consentiment.
Les dades facilitades per vostè, s’incorporaran i seran tractades en un arxiu automatitzat d’Innova Restauració de façanes amb la finalitat d’atendre la present relació. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu d’Innova Restauració de façanes, responsable de l’arxiu i amb domicili a Passeig de Gracia, nº 95, 5e 1ª - 08008 Barcelona, España. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada. En compliment del deure de informació contemplat en l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació y del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web es Innova Restauració de façanes, amb domini de Internet www.innovarestauracio.com, inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats en la següent direcció de correu electrònic info@innovarestauracio.com.


Contacte i Ubicació

Si desitja més informació de la nostra empresa o de qualsevol dels nostres serveis, ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

Nom i cognoms *
E-mail
Telèfon *
Comentaris
* Camps obligatoris

 
 Accepto el consentiment.
 Telf: 93 007 32 18

Mòbil : 675 01 00 04 · E-mail : info@innovarestauracio.com

Passeig de Gracia, 95 - 5e 1ª 08008 Barcelona

Innova St. Quirze, S.L. · Passeig de Gracia, nº 95, 5e 1ª - 08008 Barcelona · 93 007 32 18 · 675 01 00 04
info@innovarestauracio.com · Nota Legal · Política de privacitat · Política de Cookies · Mapa Web


Error, titwebx

Configuració de cookies